Σας ευχαριστούμε θερμά…!

Κάθε χρόνο αποχαιρετούμε με συγκίνηση τους απόφοιτους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Σχολείου μας οι οποίοι ανοίγουν τα φτερά τους για το Γυμνάσιο και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο με μάθηση, επιτυχίες, ήθος και προκοπή!

Παρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσια δυο ηλεκτρονικά μηνύματα που δεχθήκαμε από γονείς αποφοίτων μας:

——————————————————————————————————————————————–

“Αξιότιμε κύριε Ποριώτη,                                                       

   Στην αρχή της σχολικής χρονιάς, και ενόψει του γεγονότος πώς θα έπρεπε να βρω γυμνάσιο για την επόμενη σχολική χρονιά, σκεφτόμουν πως ίσως θα έπρεπε να είχα επιλέξει ένα σχολείο,το οποίο να είχε και δημοτικό και γυμνάσιο. Κάνοντας όμως μία έρευνα για την εύρεση Γυμνασίου, συνειδητοποίησα πως δεν θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη επιλογή Δημοτικού από το σχολείο σας! Ως εκ τούτου, θα ήθελα με την παρούσα αυτή ανοιχτή επιστολή να ευχαριστήσω,εσάς και τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς,  για όλα τα χρόνια που σταθήκατε δίπλα στο παιδί μου!                         

 Με τιμή                                       

Τσ…… Ιωάννα”

——————————————————————————————————————————————–

“Σας ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη εκπαιδευτική εμπειρία που προσφέρατε, για άλλη μια χρονιά, στον Ο….. Είναι χαρά μας που τελειώνει το Δημοτικό στην Σχολή σας.  Εκτιμούμε πραγματικά τις προσπάθειές σας (και τους ακούραστους εκπαιδευτικούς σας).

Καλό καλοκαίρι και Κάθε επιτυχία στην Σχολή Ποριώτου!!

Με εκτίμηση,

Νικόλας Β…………..”

——————————————————————————————————————————————–

Αυτά τα λόγια αποτελούν την ανταμοιβή μας !

Σας ευχαριστούμε θερμά…!