ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟ-ΝΗΠΙΩΝ/ ΝΗΠΙΩΝ/ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2024-2025 (Επείγον!Υποχρεωτική Υποβολή)

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες,

Προκειμένου για την καλύτερη οργάνωση τμημάτων και δρομολογίων, σας παρακαλούμε θερμά όπως συμπληρώσετε άμεσα (το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 26/04) την παρακάτω φόρμα επανεγγραφής.

Θα θέλαμε να σας υπογραμμίσουμε ότι η συμπλήρωση και αποστολή της παρούσας φόρμας είναι δεσμευτική για τους γονείς. Σε περίπτωση θετικής απάντησης εξασφαλίζεται η θέση του παιδιού στην επόμενη τάξη (ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ) ενώ σε περίπτωση αρνητικής απάντησης η θέση ελευθερώνεται για τυχόν καινούρια εγγραφή. Σε περίπτωση αμέλειας ή εκπρόθεσμης αποστολής της παρούσας φόρμας, το Σχολείο δύναται να διαθέσει τη θέση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Επίσης, η επανεγγραφή θα πραγματοποιείται μόνο σε περίπτωση που έχουν τακτοποιηθεί όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες της τρέχουσας σχολικής χρονιάς μέχρι τη λήξη της.

Σας ευχαριστούμε, εκ των προτέρων, για την άμεση ανταπόκρισή σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.